Over ons

The Audioboys

The Audioboys is een team van audioliefhebbers, geluidsmannen, DJ’s, Artiesten ,┬áhifi- specialisten & danseressen. We delen onze gezamelijke passie voor muziek, audio apparatuur, unieke feestjes en alles wat daarmee te maken heeft.

Met onze premium geluid en licht systemen realiseren wij verschillende evenementen in alle soorten en maten. Of het nu om een tuinfeest, bruiloft, (zakelijke)presentatie of een eenmalig evenement gaat, The Audioboys zorgen voor een onvergetelijke beleving. Naast onze premium licht- en geluidsystemen richten wij ons ook op entertaining tijdens het event. The Audioboys biedt vele mogelijkheden om een verpletterende indruk te maken op uw gasten, zakenrelaties of medewerkers. Denk hierbij aan een passende artiest/DJ, danseressen en thema gerichte entertainment.

Liefde voor geluid!

Eigenaren Tobias Ripperda & Mark Haringsma werkten al langere tijd samen en besloten dat 2018 het moment was om de armen in een te sluiten en een onvergetelijke premium licht & geluid’s beleving te leveren vanaf 20 tot en met 750 man.

Samen met ons team realiseren wij voor festivals, tuinfeesten, (zakelijke) presentaties, eenmalige een passende licht/geluid oplossing. Bij ons nieuwsblog kunt u ons meest recente projecten zien.

We denken graag met u mee over bijvoorbeeld aankleding, thema, entertainment, catering etc.