De beste P.A. of hifi set voor jouw evenement? We leggen het je uit

Hoe weet ik nou wat het beste pakket is voor mijn evenement?

Je geeft een feestje en je moet denken aan de slingers, drankjes, decoratie en natuurlijk niet te vergeten GELUID & ENTERTAINMENT! Maar wat is nou de beste set? Met verschillende (thema)pakketten hebben The Audioboys het voor u makkelijk gemaakt…

Via de pakketpagina kunt u zien of u graag een small, medium of large pakket wil kiezen. Bij ieder pakket kan je voor een Plus of Premium optie kiezen. Met de plus & premium optie kiest u voor een premium kwaliteit geluid op uw evenement.

Weet je zelf niet wat voor thema of sfeer je aan je evenement moet geven? Daarvoor hebben wij themapakketten gemaakt. Alle themapakketten worden geleverd met een bijpassende DJ die professioneel en getraind in dat genre is.

 

Mocht u vragen hebben, bel of mail gerust naar info@audioboys.nl