Virgil Abloh (Designer & DJ) geeft de Pioneer CDJ2000 een nieuwe look!

Kunstenaar, modeontwerper en DJ Virgil Abloh heeft met Pioneer DJ samengewerkt om een custom made  off-white en transparante CDJ’s en een mixer te maken die in Chicago’s Museum of Contemporary Art te zien zal zijn in een tentoonstelling genaamd “FIGURES OF SPEECH.”

Abloh maakte eerst een grapje over de apparatuur op zijn Instagram in april, waarna hij er kort daarna mee dirigeerde bij Coachella. De CDJ-2000NXS & DJM-900NXS zijn de paradepaardjes van Pioneer DJ voor professionele DJ’s, en Abloh noemt zijn versie de “skeleton” -modellen.

Ze zijn doorzichtig (buiten de schermen) en geven letterlijk een kijkje in alle mechanismen, kabels en behuizingen die onder de kap leven. “I aimed to design a see thru and non-labeled rendition of the classic models,” zei Abloh, “to inspire a different sound while DJing. And perhaps a new way for music technology and human interaction to equal a different result.”

Wij houden het bij onze zwarte CDJ’s! Klik hier voor de huur-link : https://www.audioboys.nl/product/pioneer-cdj-2000nxs-x-djm900-set/