Audioboy, Producer & DJ… Meet Tobias Ripperda!

Over

Tobias Ripperda (1999) heeft sinds klein al een grote liefde voor muziek. ”Vanaf jonge leeftijd bevond hij zich al achter de draaitafels. Eerst op zijn slaapkamer en een paar jaar later steeds meer op events. In middels na vele shows in o.a Tivoli, Club Air & Jiggerz en vele gezellige kroegen weet hij hoe hij het event moet ombouwen in een onvergetelijke feestelijke avond”

In 2016-19 start ik aan de Nederlandse pop academie om op muzikaal vlak nog meer te leren, voor mij was dit een droom om daar te gaan studeren! Naast muziek voor de reclame van Levi’s gemaakt te hebben heb ik ook het genoegen gehad om voor o.a Lieke van t Veer, Major Dreamin’, Niva & Fabienne Bergmans toffe producties gemaakt te hebben (and counting!)

Samen met het The Audioboys – team zetten wij een super tof concept neer waar ik trots op ben, een event een wow effects geven op welke manier dan ook! We hebben hiervoor dan ook alles in huis of netwerk, DJ’s, premium geluids-systemen, danseressen, canon rook-shooters, microfoons, geluidstechnicus en ga zo maar door! Dit op persoonlijke en creative wijze te realiseren is het áller leukste om te doen !

 

Mocht je ooit advies, vragen & of wensen hebben kun je mij mailen op tobias@audioboys.nl