P.A. Baracus

Dit is Ruben! (Of naja…) Het achterhoofd van Ruben.
Want hij luistert naar het vlaggenschip van The Audioboys! (Sommigen zeggen ook wel het best klinkende systeem van heel Nederland) Wij zijn trots dat wij dit Sivian P.A. Barracus Systeem mogen presenteren….

Dit systeem is zo uniek omdat het al vanaf 35Hz tot 20Khz lineair ongeprocessed speelt!
Met bijpassende hand gemaakte klasse A/C versterkers speelt dit systeem loepzuiver de sterren van de hemel en tot wel 134db zonder vervorming. Ja, dat is heel hard maar P.A. Barracus klinkt vooral erg mooi! Je trakteert het publiek met dit systeem op een muzikale beleving die ze niet snel zullen vergeten… ┬á

Het Sivian P.A. Barracus Systeem is te huren via het Large pakket of neem eens een kijkje bij onze samengestelde thema feesten.