DJ Les @ de Kluis

In de oude kluis van het voormalig ABN AMRO pand zal vanaf Maart 2022 onze DJ school openen midden in de winkelstraat van Soest! Naast de lessen is het ook mogelijk de studio ruimte te huren om zelf te oefenen en gebruik te maken van de aanwezige apparatuur.

  • Leer binnen korte tijd beatmatchen, tracks verzamelen en selecteren en de beste DJ tricks onder de knie te krijgen. Heb je een specifiek onderwerp waarmee je vast loopt? Bijvoorbeeld met een netwerk opbouwen of eigen track maken? Of met het juist toepassen van loops en effecten in je DJ set? Voor zowel beginner als ervaren hebben wij een passend lesplan.

 

  • Binnen een ontspannen en persoonlijke omgeving DJ lessen volgen met ervaren, komische en professionele leraren. 1 op 1 les of in een kleine groep gelijkgestemde¬†creatievelingen.

 

  • Professionele apparatuur zoals de clubstandaard ”Pioneer CDJ 2000 NXS set”, Pioneer XDJ RR, Pioneer XDJ XZ en meer.

 

  • Leraren met een groot netwerk in de evenementen wereld die je naast het advies ook zullen aandragen aan eventuele boekingen.

 

Meld je nu aan via mail of telefoon > info@audioboys.nl of 0650620252

Naast de lessen is het ook mogelijk de studio ruimte te huren om zelf te oefenen en gebruik te maken van de aanwezige apparatuur.